Twitter Feed

Vialis op de CityServiceBike

In deze tijd van het jaar varen er heel wat bootjes door de grachten en de singels. De bruggen in de stad maken momenteel overuren; “open en dicht” om de mensen, die op het water van een vaartochtje genieten, een soepele doorgang te verlenen. Die soepele doorgang gaat niet vanzelf. Koninklijk VolkerWessels onderneming Vialis gaat vanaf nu zorgdragen voor het goed functioneren van al die bruggen en de sluis van Utrecht en doet deze week een zogenaamde nulmeting om de staat van dienst en het onderhoud te inventariseren.

Dat doen ze dus op de fiets!
Want ook Vialis draagt bij om CO2-emissie te verminderen en daarbij is de E-(bak)fiets de ideale manier om snel van de een bij de andere brug te komen. Dat de monteurs zo lekker de hele dag op de fiets door de stad mogen rijden is een aangename bijkomstigheid.

Maandagmorgen werden tijdens een korte instructie de fietsen overgedragen door Elza van Genderen. Inclusief lunchpakketje voor de eerste dag. Sindsdien rijden de medewerkers van Vialis enthousiast de stad door. Het is was ook een ideale fietsdag; geen regen, zon en aangename temperatuur. Later in de week is er neerslag voorspeld, maar ach, de mannen van Vialis kunnen wel tegen een stootje en gelukkig is het onder een brug altijd droog.