Twitter Feed

REXEL fietst door Utrecht

Rexel waardeert klanten ‘op de fiets van CityServiceBike’

Best warm vandaag; de teller staat op 29 graden! De airco in de auto draait overuren en dat is niet zo best voor het milieu. Rexel maakt van de nood een deugd en pakt de fiets van CityServiceBike om twee dagen klanten in de binnenstad van de stad te bezoeken. Dat doen ze met drie man sterk! Vrolijk en enthousiast ontvingen ze vandaag de sleutels.

Klanten krijgen een veiligheidszonnebril en die wordt per fiets bezorgd! Aan zo’n ludieke actie wilde CityServiceBike wel meewerken.

Rexel is een elektrotechnische groothandel en ondersteunt klanten wereldwijd bij het creëren van toegevoegde waarde en efficiënter zaken doen. Dat doen ze door een breed scala aan duurzame en innovatieve producten en diensten aan te bieden op het gebied van procesoptimalisatie, techniek en energiemanagement.

Met 20 vestigingen in Nederland is Rexel altijd bij u in de buurt. En wie weet wordt uw pakketje straks wel met de fiets aan huis bezorgd. Vandaag is dat een cadeautje; een veiligheidszonnebril. Heel toepasselijk op zo’n warme dag en dat dit met de fiets van CityServiceBike wordt bezorgd is gewoon ‘cool’.