Twitter Feed

Kick-Off en introductie

Vanmorgen om 09.15 uur werden de deelnemers aan de pilot ontvangen door CityServiceBike in Parkeergarage Vaartsche Rijn te Utrecht.

Er was natuurlijk eerst koffie met gebak in een nabij gelegen restaurant. Na een algemene inleiding van CityServiceBike over de werkwijze, is de App van Mobilock op de telefoons geïnstalleerd. Hiermee kan de E-bakfiets worden gereserveerd en het slot worden geopend. Johannes de Bruin van JUIZZ was aanwezig voor uitleg over het gebruik van de fiets, de fietsondersteuning, de toerenteller etc. De mannen zijn enthousiast!

Na de koffie konden de fietsen van het slot worden gehaald, en er werd al redelijk doorgetrapt, en dat alleen nog binnen de muren van de parkeergarage.

De officiële start is 11 mei. Tot die tijd zullen de monteurs natuurlijk al door Utrecht fietsen. We hopen dat er weinig tot geen kinderziektes te voorschijn komen, maar we hebben nog 9 dagen! Tijd genoeg om ook die hobbels weg te poetsen.

Wil je aanwezig zijn bij de feestelijke start van de Pilot? Dat kan! Meld je s.v.p. even aan op www.cityservicebike.nl/invitation.

Op de site vind je alle informatie over de pilot.