Twitter Feed

Feenstra sluit aan bij het peloton ‘CityServiceBike’.

“Een 1 april grap zeker!” Dat was de eerste reactie toen directeur John van Dungen bij zijn mannen ging informeren of ze het zagen zitten om klanten in de stad te gaan bezoeken met een e-bakfiets. Er is hard om gelachen. CityServiceBike zag dat als goed nieuws. ‘We hebben mensen aan het lachen gemaakt, we zijn het gewend, we doen niet anders’.

Die ogenschijnlijke 1 april grap kreeg bij Feenstra een staartje. Want tja, als je ziet dat Coca-Cola, Douwe Egberts en KPN de uitdaging van de pilot zijn aangegaan, waarom dan de benen niet gaan smeren en ook een ritje wagen?

En dat gaat gebeuren. Danny Gadellaa (monteur Feenstra en vooral werkzaam in Utrecht) vond het eigenlijk gelijk een goed idee. Hij ziet de voordelen en wil graag onderzoeken of het principe CityServiceBike werkt. Al is de pilot al een paar weken in volle gang, Elza van Genderen is gewend snel te schakelen en vanaf vrijdag 14 juli zit Danny op de fiets!

Zo sluit ook Feenstra aan bij het peloton van CityServiceBike. Qua kilometers is de kans klein dat Danny nog kan opklimmen naar de top van klassement, maar in de hoogste versnelling zou Danny nog wel eens voor grote verrassingen kunnen gaan zorgen.

Er wordt nog steeds gelachen, want lachen dat kunnen ze bij Feenstra.
En wie weet… is er straks een ploeg; ‘De Feenstra-ploeg’ op de fietsen van CityServiceBike.